Levelezés / Beállítások 
A rendszer első használatakor érdemes a levelezési szolgáltatások beállításait testre  szabni a kényelmesebb használat kedvéért. Ezeket a beállításokat bármikor  módosíthatja később. Az egyéni beállítások megtekintéséhez és módosítását a  levélmappák sorában található Beállítások gombbal teheti meg.

Itt a levelezésnél használt alapvető paraméterek szabályozhatók. A levélhez  csatolható fájlmellékletek maximális számát a Csatolt file-ok max. száma pont  melletti mezőben írja be, annak függvényében, hogy átlagosan hány file-t kíván  csatolni egy levélhez. MEGJEGYZÉS: A levélhez csatolt fájlok számát nem  tanácsos fölöslegesen magas értékre állítani, hiszen a levelek maximális mérete is  korlátozott, így sok csatolt fájllal lehetséges, hogy a levél nem kézbesíthető.    Ha a Visszajelzés beállítása pontot kijelöli, az Ön által elküldött üzenetek  kézbesítéséről (azok megnyitásakor) egy visszajelzést kap e-mailben.  MEGJEGYZÉS: A kézbesítést egyes rendszerek nem jelzik vissza, így ez a funkció  nem minden esetben működik.   

A Feladó alapbeállítása pontban azt az e-mail címet adhatja meg (amennyiben  többel is rendelkezik) amelyről alapértelmezés szerint a leveleit küldi. Azt a címet  válassza, melyről várhatóan a legtöbb levelet küldi.  MEGJEGYZÉS: Levél  küldésekor a feladóként szereplő címet esetileg is szabályozhatja.    Az Aláírás pont melletti szövegmezőbe írhatja a levelek végén szereplő aláírást, ezt  a rendszer automatikusan a kimenő levelek végére illeszti be.

Kéretlen kereskedelmi célú vagy zaklató leveleket szűrhet ki az Egyéni spam filter  és (ha Ön adminisztrátor) a Globális spam filter pontokban. Megadhatja, hogy a  leveleket a feladó vagy a tárgy mezőben található információ alapján kívánja-e  szűrni, majd ezek után beírhatja a szűrendő kifejezést. Bonyolultabb szűkítést is  létrehozhat, szűrési paraméterek kapcsolásával. A szűrés beállítása után kattintson a  Felvesz gombra.   

A szűrési paramétereket a mellettük található Töröl gombbal szüntetheti meg. A  szűrendő levelek listájához két módon is kapcsolhat címeket. A szűrési feltételek  megadásával csatolhatja a nemkívánatos címeket, de amennyiben egy címről kap  egy levelet, és erről a címről nem kíván több levelet fogadni, a levél megnyitásakor  is beállíthatja ezt. Amennyiben egy címet mégsem akar a spamszűrő listán hagyni,  a cím sorában található Töröl gombbal kikapcsolhatja a levélcím szűrését.  MEGJEGYZÉS: Az egyéni spam szűrő listára felvett leveleket Ön nem kapja meg,  a rendszer többi felhasználója azonban igen, közös szűrést a rendszer  adminisztrátora globális szűréssel végezhet.