Feladatok / Új feladat

A projekt neve előtti számok a témához felvett üzenetek számáról nyújtanak  információt. Az első szám az összes, a második az általunk olvasatlan üzenetek  számát mutatja.   
Hogyan is került ide a listába ez a projekt? Természetesen az Új feladat almenüre  kattintva.

A felvett feladathoz tetszés szerint csatolhatunk file-okat, melyeket a gépünkről  tallózunk ki. A jobb oldalon megjelenő boxban kijelölhetjük, hogy mely  munkatársaink érintettek a feladathoz kapcsolódó munkálatokban. Ők lesznek  azok, akik a felvett projekthez üzeneteket írnak. A lista ez esetben egyetlen elemére kattintva a projekt részletezése történik, megjelennek a témakörhöz tartozó üzenetek, de fölöttük akár máris hozzáfűzhetjük  a saját üzenetünket.

Nemcsak az új projekthez, hanem az egyes új üzenetekhez is csatolhatunk file-okat,  melyet munkatársaink igény szerint megjeleníthetnek, vagy elmenthetik azokat a  saját gépükre. Amennyiben valamelyik feladathoz új üzenet érkezett, a rendszer e-mail értesítőt  küld a regisztrációnál megadott címünkre (természetesen csak akkor, ha nem mi  magunk írtuk az üzenetet). Az értesítőt követően a feladatainkhoz ellátogatva  vastag betűvel kiemelten láthatjuk azokat a munkákat, amelyek általunk olvasatlan  üzeneteket tartalmaznak, egyébként az Intézendő mappa tartalmazza azokat az aktív feladatokat, melyek újak, vagy olvasatlan üzeneteket tartalmaznak.