Fő / Adatok / Beállítások

- Statisztikák
A rendszeren jegyzett felhasználók rendszerhasználati szokásait ellenőrizhetjük a  Statisztikák pont alatt. Részletes információt kaphatunk akár napi bontásban pl. az  online állapotban eltöltött időről, a belépések számáról, az utolsó belépés  időpontjáról, vagy megnézhetjük, milyen hostról jelentkezett be a kérdéses  felhasználó. A statisztikák alatt a tárterületre vonatkozóan is találunk  információkat.   
- Hacking
Itt szabályozhatjuk, hogy hány helytelen belépési kísérlet után zárja ki a rendszer a  felhasználót, ezzel kizárva azt, hogy illetéktelenek próbálkozás útján  beléphessenek a rendszerbe. Megadhatjuk a szöveget is, amelyet helytelen belépési  kísérlet esetén kap a felhasználó. A próbálkozások számának megadásán kívül  kézzel is felvehetünk címeket, ahonnan már ismert betörési kísérlet volt a  rendszerbe, így az ezen címekről érkező kéréseket a rendszer elutasítja. A behatolási (hackelési) kísérleteket naplózott formában is ellenőrizhetjük, mind a  bejelentkezési név, azaz login szerint, mind pedig kronologikusan. A Kitiltott felhasználók pontban minden olyan felhasználó szerepel, akiket a  rendszer téves próbálkozások miatt kizárt, valamint ugyanitt engedélyezhetjük is  számukra a rendszer újbóli használatát.   
- Alapstílus
A rendszer alapértelmezett arculatát itt, valamint a felső fekete mezőben is  megváltoztathatjuk. Megadható az alap színséma és betűméret.    
- Régen bejelentkezett userek
A rendszert régóta nem látogató felhasználók a Régen bejelentkezett userek pont  alatt gyűjthetőek. Megadható, hogy hány napnál régebben be nem jelentkezett  felhasználókat keressen a rendszer. Az így kigyűjtött felhasználói listából törölhetők a feleslegessé vált hozzáférések.